Trajbar Team


Jahaći kampovi za djecu


Smješten 30–tak km od Zagreba, naš konjički klub idealno je okruženje za malene ljubitelje jahanja. Kroz šestodnevno intenzivno druženje s konjima, djeca uče o raznim disciplinama jahanja kroz teorijsku nastavu, a kroz praktični dio savladavaju osnove jahanja i ophođenja s konjem ili pak unaprijeđuju vještine koje već posjeduju.

Kampovi 2024.

2/1 - 7/1 ZIMSKI kamp ZAPREŠIĆ
2/4 - 7/4 PROLJETNI kamp ZAPREŠIĆ
24/6 - 29/6 LJETNI kamp ZAPREŠIĆ
1/7 - 6/7 LJETNI kamp MEDULIN
8/7 - 13/7 LJETNI kamp MEDULIN
26/8 - 31/8 LJETNI kamp ZAPREŠIĆ

PRIJAVE

"Na konju se osjećam slobodno kao ptica u letu, snažno kao grom u oluji i blisko kao prijateljstvo koje ne poznaje granice." - Helen Thomson


Jahanje ima izvanredan pozitivan utjecaj na djecu. Osim što razvija fizičku spretnost i koordinaciju, što je posebno važno u doba kada mnoga djeca provode previše vremena pred ekranima., također potiče emocionalnu stabilnost i samopouzdanje. Kroz brigu o konju, djeca se uče odgovornosti i razvijaju empatiju prema životinjama, a slušajući upute voditelja, usvajaju disciplinu. Rad s konjima pomaže djeci da nauče kontrolirati svoje emocije i razviju emocionalnu inteligenciju.

Škola jahanja također pruža priliku za druženje i sklapanje novih prijateljstava i potiče razvoj timskog duha kroz rad u grupi. Boravak u prirodi omogućuje djeci da se povežu s prirodom i okolinom te razvijaju svijest o očuvanju prirodne ljepote. Sigurni smo da će kroz Trajbar kamp i vaša djeca stvoriti trajne uspomene i iskustva koja će ih obogatiti tijekom cijelog života.

Recenzije

Ovaj kamp pruža odličnu kombinaciju avantura u prirodi, timskog duha i super voditelja. Moje dijete je došlo doma puno uzbuđenja i priča o njihovim izletima, sportu i kreativnim radionicama. Osim što su se zabavili, stekli su i neke ozbiljne vještine poput timskog rada i odgovornosti. Ako tražite odličan način da vaša djeca provedu ljetne praznike, definitivno razmislite o Trajbar Team kampu. - mama Marija

PRIJAVE