Sportsko jahanje


Članovi KK Trajbar natječu se u dvije sportske discipline : dresurnom i preponskom jahanju. Dresurni team KK Trajbar predstavljaju: Mija Brnić, koja je ujedno i glavni trener dresurnog teama, višestruka prvakinja Hrvatske u kategoriji seniora i reprezentativka Hravatske, Vanda Ljolje, Kaya Probst, Tonka Žitković, Gita Žitković, Matej Bunić, Olivia Marton Mihaldinec, Magda Vergles i Gita Gagić.


Na preponskim natjecanjima naš klub predstavljaju Sara Cigić, Nuša Kovač, Matej Tomulić, Marta Tomulić i Sanja Ostović- Kovačić. Ponosni smo da su članovi KK Trajbar ekipni prvaci i viceprvaci države u dresurnom jahanju 2023. te su prvaci i viceprvaci u apsolutno svim pojedinačnim kategorijama prvenstva, dok je Sara Cigić i njezina kobila Charisma Chabus Z brončana u kategoriji sedmogodišnjih konja za 2023.godinu.


Tonka Žitković sudjelovala je na Europskom prvenstvu za juniore u Njemačkoj i ostvarila vrlo lijepi rezultat u team testu sa ostvarenih 66.576 % a naša Kaya Probst je sa ostvarenih 68,4% 2022. godine bila među 25 najboljih juniora Europe.

To su samo počeci onoga što slijedi i za što se spremamo i svakodnevno puno treniramo.

EP 2024 Here We Come!


Naša najbolja predstavnica preponskog jahanja, Sara Cigić, svoju amatersku karijeru zamijenit će profesionalnom, a svoju zagrebačku adresu uskoro nekom europskom. I dalje će predstavljati naš klub, a preponski team Trajbara koji će rasti u njezinom odsustvu sigurno će koristiti stečeno znanje koje će moći prenijeti novim generacijama.


Naši treneri preponskog jahanja, Maja Trajbar i Renato Levanić, osigurat će svim zainteresiranim budućim članovima KK Trajbar adekvatnu edukaciju, a prije svega nezaboravno iskustvo druženja, dobrih sportskih rezultata, nezaboravnih putovanja te jedinstvenog odrastanja.


Dresurni team KK Trajbar sa Mijom Brnić na čelu prošlih je godina pokazao svoju dominantnost na nacionalnom nivou, no nadamo se da ćemo već sljedeće godine s vama dijeliti i uzbudljive novosti sa međunarodnih natjecanja.