Na samom ste početku jedne uzbudljive, maštovite i čudesne priče - planiranja svog vjenčanja!

Sagledajte sve mogućnosti koje Vam nudimo te razmotrite navedene prijedloge koji - ukoliko i nisu Vaš odabir - sigurno mogu poslužiti kao vodilja u daljnjem planiranju.

Posjetite nas i pitajte, bez obveze! Puno je stvari koje će utjecati na odluku i na odabir suputnika Vašeg putovanja. Velika je to avantura, a za nas kažu da smo iskusni avanturisti - nadamo se da ćemo postati Vaš izbor!

Pošaljite upit


Molimo vas da u poruci navedete datum(e) vaše svečanosti te okviran broj uzvanika. Ponudu ćemo vam poslati u najkraćem mogućem roku. U slučaju da prođe više od 3 dana od vašeg upita, molimo da nas kontaktirate direktno na:


Email: vjencanja@trajbar.hr

Tel: +385 99 815 1641

Planiranje vjenčanja
1 / 4

Piće dobrodošlice

Dočekajte svoje goste uz čašu pjenušca, dobrog starog viskija ili čašu maštovitog koktela. Lagana zakuska u obliku canape sendviča, finger food zalogajam, voća na štapiću ili pak kandiranog voća zasladit će nepce Vaših gostiju, a Vama će omogućiti bezbrižno fotografiranje u perivojima obližnjih parkova. Atraktivno dekorirana, vrhunski pripremljena i poslužena pića te razne delicije samo su uvertira velikom slavlju kojeg ćete još dugo pamtiti.

Finger food uz piće dobrodošlice za svadbenu svečanost u Trajbar Teamu
1 / 4

CEREMONIJA

Konjički klub Trajbar Team mjesto je predivnog, inspirativnog i opuštajućeg ambijenta, uljepšan do savršenstva pažnjom, ljubavlju i stručnošću našeg osoblja. Ovdje Vaše želje postaju stvarnost, a dan Vašeg vjenčanja — dan iz snova. Povedite svoje goste i daleko od grada i gradske vreve uživajte u nesebičnom zagrljaju predivne prirode.

Više informacija
Ceremonija civilnog vjenčanja na otvorenom u konjičkom klubu Trajbar
Svečana večera
1 / 4

Večera u dvorani

Svečanost vjenčanja uveličajte svadbenom večerom, plesom i zabavom do duboko u noć u prostranoj, atraktivno uređenoj dvorani. Rustikalno uređenim prostorom dominiraju umjetnička djela akademskog kipara i slikara Hrvoja Dumančića. Okrugli stolovi i ručno izrađene svjetiljke te visoki stropovi dio su jedne unikatne i nadasve posebne dvorane, a bež i bijeli tonovi čine ju idealnim mjestom za održavanje svečane večere. Tematski uređenih 400m2 pruža nam mogućnost smještaja do 230 osoba.

1 / 4

OGLEDNA GALERIJA

@konjickiklubtrajbar