Naša priča


Konjički klub Trajbar Team osnovan je 1996. godine u neposrednoj blizini grada Zagreba, u povijesnom gradu Zaprešiću. Konjički klub Trajbar Team smješten je u ugodnom prirodnom ambijentu okruženbogatim zelenilom, tako da su, osim aktivnih članova koji se natječu za Konjički klub Trajbar Team, naši česti posjetitelji i zaljubljenici u prirodu i zdrav način života. Konjički klub Trajbar Team osnovan je 1996. godine sa željom da se konjički sport približi što većem broju ljudi ovog dijela naše županije jer do tada, u ovom zapadnom dijelu Zagrebačke županije, nije postojao. Kroz djelatnost škole jahanja pruža edukaciju i skrbi o sustavnom razvoju konjičkog sporta, a kroz stručno osposobljavanje i praćenje mladih i perspektivnih sportaša stvara što bolje uvjete za postizanje vrhunskih sportskih rezultata. Infrastruktura kluba dovedena do savršenstva stvara idealno okruženje za postizanje najbolje forme kako jahača tako i njihovih konja. Posebnu pozornost posvećuje uključivanju djece u konjički sport. U tu svrhu u klubu se godišnje organizira nekolicina konjičkih kampova. Konjički Klub Trajbar Team također potiče i razne inicijative i djelatnosti vezane uz uzgoj sportskih konja te u sklopu svoje Ergele uspješno provodi kontrolirani uzgoj hrvatskog sportskog konja. Konjički klub Trajbar Team višegodišnji je organizator nacionalnih i internacionalnih natjecanja koja privlače istinske prijatelje konjičkog sporta. Svojom djelatnošću, postojanje i radom, Konjički klub Trajbar Team s godinama je postao turistička, sportska, društvena i ugostiteljska top destinacija.


"In riding a horse, we borrow freedom."

Škola jahanja

ŠKOLA JAHANJA
Upisi u školu jahanja odvijaju se od utorka do petka u periodu od 13:00 do 19:00 sati te subotom i nedjeljom od 9:00 do 12:00 sati.
Donja dobna granica djece za upis je šest godina. Škola jahanja odvija se na hrvatskom i na engleskom jeziku, a moguće je pohađati grupne ili individualne satove, ovisno o ambicijama i prethodno stečenom znanju.

kontakt

Trajbar kamp

JAHAČI KAMP osnovan je 2013 g za djevojčice i dječake u dobi od 6-16 g, koji vole konje i jahanje. Smješten 30 –tak km od Zagreba, naš konjički klub idealno je okruženje za malene ljubitelje konja koji se kroz sedmodnevno druženje s konjima mogu upoznati sa raznim disciplinama jahanja kroz teorijsku nastavu, a kroz praktični dio savladati osnove jahanja i ophođenja s konjem ili pak unaprijediti vještine koje već posjeduju.

KONTAKT

Smještaj konja

ERGELA TRAJBAR TEAM osim svojih konja na smještaj prima i konje u tuđem vlasništvu. Smještena na prekrasnom prirodnom okruženju površine 35.000 m2 raspolaže sa dvanaest boksova i svi su opremljeni
automatski pojilicama i hranilicama, a na jednom od pašnjaka imaju i otvorenu staju opremljenu jaslama u kojoj se mogu sakriti za lošeg vremena. Konji su, ovisno o vremenskim prilikama, na pašnjacima ili su
smješteni u prostranim boksovima.

kontakt
Trajbar Team

Sportsko jahanje

Ponosni smo na na članove našeg dresurnog tima koji su ekipni prvaci Republike Hrvatske u dresurnom jahanju 2021.

USKORO VIŠE!

Naši treneri

Sanja Ostović

Sanja Ostović

Maja Trajbar

Maja Trajbar

Mija Brnić

Mija Brnić

Sara Cigić

Lara Cigić

Kontakt

Za sve informacije o školi jahanja, molimo kontaktirajte gđicu. Sanju Ostović na broj +385 98 18 09 572.

Za sve informacije o konjičkom klubu, kampu i prodaji konja, molimo nazovite gđu. Maju Trajbar na broj +385 98 280 706.