Naša priča


Konjički klub Trajbar Team osnovan je 1996. godine u neposrednoj blizini grada Zagreba, u povijesnom gradu Zaprešiću, s željom da se konjički sport približi što većem broju ljudi ovog dijela naše županije. Klub je smješten u ugodnom prirodnom ambijentu okružen bogatim zelenilom te ga, osim aktivnih članova koji se natječu za Konjički klub Trajbar Team, često posjećuju i zaljubljenici u prirodu i zdrav način života. Kroz djelatnost škole jahanja klub pruža edukaciju i skrbi o sustavnom razvoju konjičkog sporta, a kroz stručno osposobljavanje i praćenje mladih i perspektivnih sportaša, stvara što bolje uvjete za postizanje vrhunskih sportskih rezultata. Infrastruktura kluba dovedena do savršenstva stvara idealno okruženje za postizanje najbolje forme kako jahača tako i njihovih konja. Posebnu pozornost posvećuje uključivanju djece u konjički sport. U tu svrhu u klubu se godišnje organizira nekolicina konjičkih kampova. Konjički Klub Trajbar Team također potiče i razne inicijative i djelatnosti vezane uz uzgoj sportskih konja te u sklopu svoje Ergele uspješno provodi kontrolirani uzgoj hrvatskog sportskog konja. Konjički klub Trajbar Team višegodišnji je organizator nacionalnih i internacionalnih natjecanja koja privlače istinske prijatelje konjičkog sporta. Svojom djelatnošću, postojanje i radom, Konjički klub Trajbar Team s godinama je postao turistička, sportska, društvena i ugostiteljska top destinacija.


USLUGE


Škola jahanja


Jahanje ima pozitivan utjecaj na tijelo i um, jača mišiće, smanjuje stres i povećava samopouzdanje. Ova aktivnost potiče disciplinu i razvija emocionalnu vezu s konjima, pružajući duboko obogaćujuće iskustvo.


INFORMACIJETrajbar kamp


Kako bolje provesti školske praznike nego u prirodi, okružen životinjama i svježim zrakom? Naš klub svake godine nudi više jahaćih kampova za djevojčice i dječake u dobi od 6-16 godina koji se kroz teorijsku i praktičnu nastavu imaju prilike bolje upoznati sa svijetom konja i jahanja.


INFORMACIJESmještaj konja


Trajbar Team, osim svojih konja, na smještaj prima i konje u tuđem vlasništvu. Klikom na poveznicu pročitajte sve detalje o dostupnim lokacijama, uvjetima smještaja i cijenama.


INFORMACIJE

Trajbar Team

Sportsko jahanje

Ponosni smo na na članove našeg dresurnog tima koji su ekipni prvaci Republike Hrvatske u dresurnom jahanju 2023.

VIŠE

Naši treneri

Sanja Ostović

Maja Trajbar

Lara Cigić

Mija Brnić

Kontakt

Za sve informacije o školi jahanja, molimo kontaktirajte gđicu. Sanju Ostović na broj +385 98 18 09 572.

Za sve informacije o konjičkom klubu, kampu i prodaji konja, molimo nazovite gđu. Maju Trajbar na broj +385 98 280 706.