Smještaj konja

ERGELA TRAJBAR TEAM osim svojih konja na smještaj prima i konje u tuđem vlasništvu. Smještena na prekrasnom prirodnom okruženju površine 35.000 m2 raspolaže sa dvanaest boksova i svi su opremljeni
automatski pojilicama i hranilicama, a na jednom od pašnjaka imaju i otvorenu staju opremljenu jaslama u kojoj se mogu sakriti za lošeg vremena. Konji su, ovisno o vremenskim prilikama, na pašnjacima ili su
smješteni u prostranim boksovima.

kontakt

Trajbar kamp

JAHAČI KAMP osnovan je 2013 g za djevojčice i dječake u dobi od 6-16 g, koji vole konje i jahanje. Smješten 30 –tak km od Zagreba, naš konjički klub idealno je okruženje za malene ljubitelje konja koji se kroz sedmodnevno druženje s konjima mogu upoznati sa raznim disciplinama jahanja kroz teorijsku nastavu, a kroz praktični dio savladati osnove jahanja i ophođenja s konjem ili pak unaprijediti vještine koje već posjeduju.

KONTAKT

Škola jahanja

Jahanje ima pozitivan utjecaj na tijelo i um, jača mišiće, smanjuje stres i povećava samopouzdanje. Ova aktivnost potiče disciplinu i razvija emocionalnu vezu s konjima, pružajući duboko obogaćujuće iskustvo.

informacije

Trajbar Open Day


Konjički klub Trajbar Team svake godine u veljači ususret Valnetinovu organizira ogledni dan na koji pozivamo sve naše mladence i one koji bi to voljeli postati. Ogledni dan je zamišljen da svim našim mladencima u jednom danu pokažemo na koji način i po kojoj cijeni mogu dekorirati svečanu dvoranu. Već je uobičajeno da na danima otvorenih vrata možete kušati i naše kolače, torte, te možda i izabrati vino koje želite poslužiti svojim gostima. Isto tako za delicije sa desertnog stola uvijek postoji veliki interes... Mišljenja smo kako ćete tako na najbolji način dobiti odgovore na mnoga pitanja s kojima se vjerujemo i Vi susrećete, a vezani su uz izbor boje stolnjaka i salveta, te izbor različitih modela svijećnjaka, staklenih vaza i drugih dekoracija kao što su light i slično.